Начало Поща Карта на сайта
   

Вашата възможност за развитие!
Design By fs.uni-ruse.bg


ДОБРЕ ДОШЛИ в сайта на Филиал - Силистра!
Секретар: (086) 821 521
Студентски офис: (086) 821 680
Счетоводител: (086) 822 130
 

На 19.09.2019 г. от 11.00 ч., в зала „Проф. Славчо Иванов“ под звуците на студентския химн бе открита новата академична 2019-2020 година във Филиал Силистра на Русенския университет „Ангел Кънчев“ и бяха връчени дипломите на абсолвентите от випуск` 2019, завършили инженерни и педагогически специалности – редовно и задочно обучение.

Официални гости на тържеството бяха г-н Стоян Бонев – зам.-областен управител, и г-жа Цветана Игнатова – директор на дирекция “Хуманитарни дейности” на община Силистра. От името на ръководството на Университета присъстваха доц. д-р инж. Анелия Манукова – зам.-председател на Общото събрание на РУ, проф. д-р Владимир Хвърчилков – председател на Контролния съвет при Общото събрание на РУ, проф. д-р Красимир Мартев - директор на Дирекция за чуждестранни студенти, доц. д-р Мирослав Михайлов - директор на Център за информационно и компютърно обслужване, доц. д-р инж. Десислава Атанасова – декан на факултет Природни науки и образование, доц. д-р инж. Васко Добрев - декан на Транспортния факултет, проф. Борислав Ангелов – бивш зам.-ректор в два мандата на Ректорското ръководство и бивш председател на Общото събрание на РУ.

В словото си директорът на Филиала доц. д-р Валентин Стоянов акцентира върху увеличения с 48% прием на първокурсници в сравнение с предходната година и подчерта, че Филиалът е разпознаваем като качествена образователна структура в региона и е предпочитан от младите хора, благодарение на преподавателите и служителите, както и на успешно дипломиралите се и професионално реализирали се специалисти с бакалавърска и магистърска степен.

Доц. д-р Анелия Манукова поднесе приветствено слово от името на Ректорското ръководство. Поздравителни адреси и цветя бяха връчени от г-н Стоян Бонев и г-жа Цветана Игнатова. Сред гостите бе и доц. д-р Илияна Горанова, бивш директор на Филиала, която в специално обръщение към аудиторията връчи дарение от сто лева за абонамент за педагогическа периодика, както и няколко книги, сред които и 4 учебни помагала, на които е автор.

Поздравление към аудиторията беше поднесено от първокурсничката Теодора Кирова, студентка от специалност Педагогика на обучението по български език и румънски език. Приветствие от името на студентите, завършили педагогически специалности поднесе Катрин Георгиева от специалност Педагогика на обучението по български език и английски език, която вече работи като учител по английски език в Професионална гимназия по строителство «Пеньо Пенев». Приветствие от името на абсолвентите, завършили инженерни специалности, поднесе Красимир Бухчев (спец. Електроинженерство), който също успешно се реализира по специалността си във „ВИК“ ООД – Силистра.

 

 

 
   

АЗ ИЗБРАХ ФИЛИАЛ СИЛИСТРА
А ТИ?
Работно време със студенти
Студентски офис
09:00 - 12:00 ч.
13:00 - 15:00 ч.
Каса
09:00 - 12:00 ч.
13:00 - 15:00 ч.
Копирен център стая 224
10:00 - 12:00 ч.
13:00 - 14:00 ч.
Почивни дни
Събота
Неделя
   
 
 
 
 
Copyright © 2012
www.fs.uni-ruse.bg
  Начало : За нас : Структура : Специалности : Студенти : Прием : Документи : Проекти