Начало Поща Карта на сайта
   

Вашата възможност за развитие!
Design By fs.uni-ruse.bg


ДОБРЕ ДОШЛИ в сайта на Филиал - Силистра!
Секретар: (086) 821 521
Студентска канц-я: (086) 821 680
Счетоводител: (086) 822 130
 

 

Будители на Русенския университет за 2017 година

Инициативата на Студентския съвет се провежда за трета година и отличава преподаватели от различните факултети. В продължение на месец студентите имаха възможност да номинират хората, в които намират най-голямо вдъхновение, и при които усвояват най-пълноценно нужните знания за професионалното им развитие. Студентският съвет избра за Будител на 2017 година дарителят и Доктор хонорис кауза на Русенския университет – Игнат Канев. Неговата награда – грамота и статуетка – ще му бъде връчена по време на следващо негово посещение в Русе.

Всеки факултет излъчи своя „будител“, като най-много гласове събраха гл. ас. д-р Десислав Гечев от Аграрно-индустриалния факултет, гл. ас. д-р Емил Янков от Машинно-технологичния факултет, доц. д-р Вяра Русева от Електрофакултета. За „будител“ на Транспортния факултет бе избран гл. ас. д-р Димитър Грозев, а във факултета по бизнес и мениджмънт приза заслужи гл. ас. д-р Даниела Йорданова. Проф. д-р Велизар Павлов беше отличен от студентите на Факултет „Природни науки и образование“, а гл. ас. д-р Мария Радева от бъдещите юристи, които се обучават в Русенския университет. „Будител“ на факултета по обществено здраве и здравни грижи за втора поредна година е ас. д-р Александър Андреев.

Студентите от Филиал Силистра са дали най-много гласове за доц. д-р Теменужка Бухчева, а тези от Филиал Разград за ас. Гьоре Наков. 

Отличията бяха връчени от новоизбраните членове на Студентския съвет от съответните факултети и филиали.

Две специални награди бяха дадени на церемонията – на неуморните Светла Минкова и Стефан Георгиев. Светла Минкова бе отличена за приноса й в развитието на културно-творческия живот в университета, а Стефан Георгиев - за развитието на академичния спорт.

Галерия

 

 

 

 
   Работно време със студенти
Студентски офис
09:00 - 12:00 ч.
13:00 - 15:00 ч.
Каса
09:00 - 12:00 ч.
13:00 - 15:00 ч.
Копирен център стая 224
10:00 - 12:00 ч.
13:00 - 14:00 ч.
Почивни дни
Събота
Неделя
   
 
 
 
 
Copyright © 2012
www.fs.uni-ruse.bg
  Начало : За нас : Структура : Специалности : Студенти : Прием : Документи : Проекти